Pungshots-dekning og kvalitetsjournalistikk

Mens Tore Renberg kaster ut papiravisen (riktignok for å skaffe seg en anledning til å skrive mer om seg sjøl i nettopp avisa), popper det opp en ny papirpaddehatt i Bergen. Det nye magasinet Stoff – med tilknytning til Norges Handelshøyskole (NHH) – vil gi unge mennesker «journalistikk for de kvalitetsbevisste». Flere av initiativtakerne har allerede gjort seg bemerket i den utvidede Akersgata med den mye omtalte «pungshot-avsløringen»  og det knyttes store forventninger til nyvinningen. Vi tok en prat med påtroppende redaktør Anna Eitrem om verdibaserte visjoner, komplisert IPA, og ikke minst Mímir Kristjánsson. Hvem skal Stoff treffe? – Unge mennesker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X