Pungshots-dekning og kvalitetsjournalistikk

Mens Tore Renberg kaster ut papiravisen (riktignok for å skaffe seg en anledning til å skrive mer om seg sjøl i nettopp avisa), popper det opp en ny papirpaddehatt i Bergen. Det nye magasinet Stoff – med tilknytning til Norges Handelshøyskole (NHH) – vil gi unge mennesker «journalistikk for de kvalitetsbevisste». Flere av initiativtakerne har allerede gjort seg bemerket i den utvidede Akersgata med den mye omtalte «pungshot-avsløringen»  og det knyttes store forventninger til nyvinningen. Vi tok en prat med påtroppende redaktør Anna Eitrem om verdibaserte visjoner, komplisert IPA, og ikke minst Mímir Kristjánsson. Hvem skal Stoff treffe? – Unge mennesker […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.