Foto: Christian Belgaux

Sex, dop, og Kjetil Rolness: Nytt NATT&DAG ute nå

Lanseringsfest skjer fredag 6. mars. Meld deg på og kom tidlig, begrenset kapasitet! Hvis du er så heldig at du bor i Trondheim, er det lanseringsfest her. På lørdag samarbeider NATT&DAG med by:Larm om en kveld hvor vi har booket fem artister og band vi har troa på i 2015. Her er sakene du kan lese i NATT&DAGS marsutgave AKA Sex & Samliv-spesial: PILLE TIL VEGGS: P-pilleforskningen spriker i alle retninger. Ingen er egentlig sikre på hvor stort helvete hormoner er i stand til å lage. SMIL&GIFT MØTER KJETIL ROLNESS: Den største harrytassen i norsk samfunnsdebatt snakker om feminisme («Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X