Foto: Christian Belgaux

Sex, dop, og Kjetil Rolness: Nytt NATT&DAG ute nå

Lanseringsfest skjer fredag 6. mars. Meld deg på og kom tidlig, begrenset kapasitet! Hvis du er så heldig at du bor i Trondheim, er det lanseringsfest her. På lørdag samarbeider NATT&DAG med by:Larm om en kveld hvor vi har booket fem artister og band vi har troa på i 2015. Her er sakene du kan lese i NATT&DAGS marsutgave AKA Sex & Samliv-spesial: PILLE TIL VEGGS: P-pilleforskningen spriker i alle retninger. Ingen er egentlig sikre på hvor stort helvete hormoner er i stand til å lage. SMIL&GIFT MØTER KJETIL ROLNESS: Den største harrytassen i norsk samfunnsdebatt snakker om feminisme («Det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.