NATT&DAGs generiske bar-generator

Endelig kan du også bli hjernen bak en bar som følger formelen [bydelsnavn] + [navn på offentlig etat eller fordums arbeidsplass] + [innhold]³.

b
a

Har du alltid ønsket å åpne din egen generiske bar, men stadig møtt på problemer? Hvor langt er et shuffleboard? Hvor komplisert burde en IPA være? Hvor mange kilo pulled pork får du på én gris? Og ikke minst, hva skal baren hete?

Frykt ikke, NATT&DAG er her for å hjelpe. Vi har tatt noen runder på byen og observert med vårt skarpe blikk at alle nye barer følger noenlunde samme formel: [bydelsnavn] + [navn på offentlig etat eller fordums arbeidsplass] + [innhold]³. For å gjøre din hverdag litt mer strømlinjeformet har vi laget, med utgangspunkt i denne formelen, en generator som genererer et uendelig antall Oslo-barer. Alt du trenger å gjøre er å hoste opp et par millioner og lage en fresh spilleliste. Lykke til!

1-2-3 generer!

 

bar-generator