Hurtigkritikk: En upåklagelig forestilling

La Mélancolie des dragons Philippe Quesne/Vivarium Studios (FR) Konsept, regi og design: Philippe Quesne. Med: Isabelle Angotti, Rodolphe Auté & Salsa, Snaebjörn Brynjarsson, Émilien Tessier, Victor Lenoble, Sébastien Jacobs & Gaëtan Vourc’h. Spilles under Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box Teater i Oslo. Anmeldelsen er basert på forestillingen 18.mars. Spilles også i kveld klokken 21.  [6] Når det gjelder La Mélancolie des dragons er det definitivt en fordel at premisset for Hurtigkritikk er at den ikke skal inneholde noe handlingsreferat. For å greie ut om dette underfundige, absurde og sykt morsomme plotet ville være å spoile hele forestillingen for potensielle tilskuere. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X