Foto:

Smil & Gift møter VGTVs Mads A. Andersen

[1] Mange mener hjertebarnet ditt, VGTV-programmet Intervjuet, er uutholdelig å se på, fordi du stiller så utrolig banale spørsmål. – Jeg mener ikke det er så veldig banalt. [6] Du påstår å ha knekt koden for det perfekte intervjuet og at det beste spørsmålet man kan stille et intervjuobjekt er: «Når gråt du sist?». Hvordan kom du frem til det? – Jeg mener at spørsmålet om når folk gråt sist er et godt spørsmål, kanskje ikke det beste, men det er den type spørsmål som kan bringe frem en personlig historie. Men det må komme på rett tidspunkt. [6] … Mads A. Andersen, vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X