Helseminister Bent Høie (H). Foto: Helsedirektoratet

Kommentar: Stygge røykpakker for helsas skyld

Helseminister Bent Høie vil re-designe landets røykpakker og snusbokser. Emballasjene skal nå bli så stygge som mulig, og dette skal visst hjelpe på helsa. Målet er ifølge Høie å hindre at barn og unge begynner med tobakk. Kreftforeningens leder Anne Lise Ryel jubler over Høies tiltak. På sin blogg skriver hun «Det er etisk uforsvarlig å påvirke barn og unge til å begynne å røyke eller snuse. Derfor er Kreftforeningen svært glad for at regjeringen nå endelig foreslår reklamefrie tobakkspakker i Norge.» TOBAKKSREKLAME HAR VÆRT forbudt i Norge gjennom lov om vern mot tobakksskader helt siden 1975. Er det virkelig slik at […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.