Helseminister Bent Høie (H). Foto: Helsedirektoratet

Kommentar: Stygge røykpakker for helsas skyld

Helseminister Bent Høie vil re-designe landets røykpakker og snusbokser. Emballasjene skal nå bli så stygge som mulig, og dette skal visst hjelpe på helsa. Målet er ifølge Høie å hindre at barn og unge begynner med tobakk. Kreftforeningens leder Anne Lise Ryel jubler over Høies tiltak. På sin blogg skriver hun «Det er etisk uforsvarlig å påvirke barn og unge til å begynne å røyke eller snuse. Derfor er Kreftforeningen svært glad for at regjeringen nå endelig foreslår reklamefrie tobakkspakker i Norge.» TOBAKKSREKLAME HAR VÆRT forbudt i Norge gjennom lov om vern mot tobakksskader helt siden 1975. Er det virkelig slik at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X