Kommentar: Ingen nye Michelinstjerner i år, og det går helt fint

På torsdag ble Michelin Guide Nordic Cities gitt ut for første gang. I dagene før utgivelsen hadde spekulasjonene og forventningene vokst om kapp, og det var stor spenning knyttet til hvilke restauranter som endelig skulle bli æret av den anerkjente, historiske restaurantguiden. For rundt ti år siden skjedde det en stille revolusjon på restauranter over hele verden. Gjennom 1900-tallet hadde det franske kjøkkenet dominert på de beste restaurantene og alle kokker med respekt for seg selv lagde sin versjon av fransk mat. Revolusjonen kom da unge, kreative og modige kokker snudde ryggen til det franske for å utforske sitt eget […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.