Soundtracket til din streik

Fyyyyyyyyyy faen, ass! Kjenn på blodsutgytelsen! Føl på kapitalmakten! Det er streik! Unio, YS og LO streiker ræva av seg i dag i respons på regjeringens tips til retusjering av arbeidsmiljøloven. Og det skuvvel BARE mangle når det er karikaturer som arbeidsminister Robert Eriksson (FrP) ligger og vaker i det offentliges korridorer og prøver å fucke oppunder JOBBA VÅRE, eller hva? ELLER HVA SIER DERE! [MASSIV JUBLING FRA DE OPPMØTTE] HAR DERE DET BRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Men hva pokker skal man høre på når man streiker? De beste låtene handler jo om puling og å henge utendørs på sommer'n, eller hva? Litt ekstra GRAVING - for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X