Soundtracket til din streik

Fyyyyyyyyyy faen, ass! Kjenn på blodsutgytelsen! Føl på kapitalmakten! Det er streik! Unio, YS og LO streiker ræva av seg i dag i respons på regjeringens tips til retusjering av arbeidsmiljøloven. Og det skuvvel BARE mangle når det er karikaturer som arbeidsminister Robert Eriksson (FrP) ligger og vaker i det offentliges korridorer og prøver å fucke oppunder JOBBA VÅRE, eller hva? ELLER HVA SIER DERE! [MASSIV JUBLING FRA DE OPPMØTTE] HAR DERE DET BRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Men hva pokker skal man høre på når man streiker? De beste låtene handler jo om puling og å henge utendørs på sommer'n, eller hva? Litt ekstra GRAVING - for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.