Kommentar: – Å sensurere tegningene fra Charlie Hebdo, er å gi terroristene rett

Det franske satiretidsskriftet Charlie Hebdo ble i dag utsatt for terrorangrep da angivelig tre gjerningsmenn løsnet skudd mot redaksjonen. I skrivende stund er tolv dødsfall rapportert. Foreløpig er gjerningsmennenes identitet og motiver ukjent, men akkurat det spiller egentlig ingen rolle: Denne massakren er uansett et av de mest groteske enkeltstående angrepene på ytringsfriheten vi har opplevd. Selvsagt handler dette om at satirebladet Charlie Hebdo, som lenge har vært omstridt, bramfritt har valgt å harselere med det som måtte finnes av religiøse følelser. Selvsagt handler det om tegningene deres. Og da må tegningene også trykkes i dekningen av angrepet. Da britiske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X