Kommentar: – Å sensurere tegningene fra Charlie Hebdo, er å gi terroristene rett

Det franske satiretidsskriftet Charlie Hebdo ble i dag utsatt for terrorangrep da angivelig tre gjerningsmenn løsnet skudd mot redaksjonen. I skrivende stund er tolv dødsfall rapportert. Foreløpig er gjerningsmennenes identitet og motiver ukjent, men akkurat det spiller egentlig ingen rolle: Denne massakren er uansett et av de mest groteske enkeltstående angrepene på ytringsfriheten vi har opplevd. Selvsagt handler dette om at satirebladet Charlie Hebdo, som lenge har vært omstridt, bramfritt har valgt å harselere med det som måtte finnes av religiøse følelser. Selvsagt handler det om tegningene deres. Og da må tegningene også trykkes i dekningen av angrepet. Da britiske […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.