Foto: Christian Belgaux

Arshad & Kaveh: – Vi tar hverandre hardt

Kaveh: Det jeg la merke til ved deg var at vi mislikte de samme menneskene. Første gangen vi møttes listet vi opp alle vi hatet. Arshad: Det var tilbake i åttende? Kaveh: Ja. Før vi ble kjent var greia at du hadde begynt å rappe på Grønland og jeg er fra Løkka. Gutta fra Løkka sa «Fy faen, har du hørt han der Arshad fra Grønland, eller?», så prøvde de å skyte litt ned på han. Så var det samme greia på Grønland, «han Kaveh wowoow». Arshad: Han er bak deg, du må passe på! Ettersom man ikke har sosiale […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X