Siste sjanse: Stem frem dine favoritter til Trondheimprisen 2014

Trondheimprisen går av stabelen på Blæst den 24. januar! De nominerte er klare, og vi trenger din hjelp for å finne de beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene, samt vinneren av den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro tjeneste. Les mer om de nominerte og stem nedenfor! Stem på dine favoritter her! Og meld deg på facebook-arrangementet for Trondheimprisen på Blæst her. Årets skive (riks) Store P – Regnmannen Dark Times – Give Nils Bech – One Year Årets film (riks) Natt til 17. Mot naturen Blind Årets stemme (riks) Oda Faremo Lindholm Hege Grostad […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.