Kommentar: Drapet på Sandra Borch

Pels er i vinden, 'a gitt. Igjen. Det viser seg at norske pelsdyrfarmer forsømmer dyrene sine. Igjen. Et flertall av den norske befolkningen ønsker visst å legge ned subsidieringen av industrien. Igjen. Og: Den minst interessante politikeren i Norge, tidligere Senterungdommen-leder Sandra Borch, får brisket seg i media med en snasen pels-selfie og en rekke lavpannede uttalelser om pelsens fortreffelighet. Igjen! Og ikke minst: et velkjent scenario utspiller seg. Sandra Borch skriver et panisk blogginnlegg hvor hun messer i vei om hvordan hun elsker å kle seg i døde dyr. Knapt noenting er gøyere enn å drapere seg i døde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X