Kommentar: Drapet på Sandra Borch

Pels er i vinden, ‘a gitt. Igjen. Det viser seg at norske pelsdyrfarmer forsømmer dyrene sine. Igjen. Et flertall av den norske befolkningen ønsker visst å legge ned subsidieringen av industrien. Igjen. Og: Den minst interessante politikeren i Norge, tidligere Senterungdommen-leder Sandra Borch, får brisket seg i media med en snasen pels-selfie og en rekke lavpannede uttalelser om pelsens fortreffelighet. Igjen! Og ikke minst: et velkjent scenario utspiller seg. Sandra Borch skriver et panisk blogginnlegg hvor hun messer i vei om hvordan hun elsker å kle seg i døde dyr. Knapt noenting er gøyere enn å drapere seg i døde […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.