Årets verste ting, personer og hendelser

Årets flopp Det ferskeste tilskuddet på SoMe-treet, Ello, gjorde lurt i å gjøre seg utilgjengelig gjennom invitations only-systemet. For det var jo ikke før man omsider fikk bli medlem at man forsto hvor ufattelig døvt opplegget var. Et sosialt medium uten mulighet for å få bekreftelse gjennom likes? Trokke det, Ello. Årets verste støttespiller Når beskyldningene om antisemittisme hagler som verst kan selv en selverklært African queen trenge all den støtten hun kan få. Det er dog litt usikkert om støtten fra Vigrid-grunnlegger Tore Tvedt var særlig til hjelp i forsøket på å renvaske seg som jødehater. Årets budsjettvinner Årets […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X