Årets verste ting, personer og hendelser

Årets flopp Det ferskeste tilskuddet på SoMe-treet, Ello, gjorde lurt i å gjøre seg utilgjengelig gjennom invitations only-systemet. For det var jo ikke før man omsider fikk bli medlem at man forsto hvor ufattelig døvt opplegget var. Et sosialt medium uten mulighet for å få bekreftelse gjennom likes? Trokke det, Ello. Årets verste støttespiller Når beskyldningene om antisemittisme hagler som verst kan selv en selverklært African queen trenge all den støtten hun kan få. Det er dog litt usikkert om støtten fra Vigrid-grunnlegger Tore Tvedt var særlig til hjelp i forsøket på å renvaske seg som jødehater. Årets budsjettvinner Årets […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.