E-sigg: Forskerne krangler, WHO er skeptiske

Verdens helse- og nikotinformidlere jobber fortsatt med å finne en fornuftig regulering for e-sigaretter. Den globale diskusjonen er identisk med andre rusdebatter, hvor forskere og fagfolk raskt faller inn under en av to kategorier: Debattens ene side, de Avventende, ønsker å vente til all forskning er på bordet og myndighetene kan ta seg god tid med å lage en fornuftig plan for regulering. Fordelen med denne metoden er at den er grundig, problemet er at den tar veldig lang tid. Føre-var prinsippet står sterkt. Holdningen er i stor grad symbolpolitisk, og preges av frykt for dårlige reformer. Denne strategien kritiseres […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X