Foto: Ida Madsen Hestman

Skeiv film – fortsatt skummelt?

– Når tabloide medier omtaler filmer og skeiv kultur generelt, blir det veldig stereotypt. De skriver vanligvis bare om temaet når de kan få sensasjonspregede tabloidoverskrifter med sex som hovedfokus. Det sier Bård Ydén som styrer skuta i Skeive Filmer filmfestival. Heldigvis er det ikke bare Ydén som har sett seg lei av en fordummende fremstilling av skeive legninger i media og i filmomtaler. Årets program preges av mer kjente navn enn tidligere, men har også stor variasjon i tema og sjangre som ikke eksplisitt fokuserer ene og alene på det å «være homofil». – Før var filmer med slike […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X