Septembers verste film-happenings

Selv om sommeren var en ganske sugen tid for norske kinogjengere er ikke september bare fylt av kvalitet heller. Her er fire filmer som ikke burde ses i årets første høstmåned: And So It Goes Rob Reiner brukte å lage brukbare filmer. Spinal Tap, When Harry Met Sally og Misery er alle eksempler på mannens talent og mangfoldighet. And So It Goes kan man allerede i traileren se er noe ulidelig møkk. Teaseren på filmen er så parodisk at det ser ut som noe Erlend & Steinjo kunne laget. Reiner har fått med seg de to traverne Michael Douglas og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X