Foto: Ingeborg Løvlie

Bildeserie: Lanseringsfest og Øyanatt på Jaeger

TAKK FOR I GÅR, tror vi! Vi er ikke helt sikre, men vi TROR vi hadde det steike moro på Jaeger i går. Vi lanserte augustutgaven av NATT&DAG og greier (les mer om avisen HER, kompis!) og ramlet inn i Øyanatt i løpet av kvelden. ROBERT OWENS spilte! DJ Nuhhh og Nico Coltsfoot spilte også! Ingen ble lei seg! Dæææææææææææven det funka for en slask med DanseFot og Godt Humør! Vi tok alle bildene vi fant! Her kommer de fineste: [nggallery id=813]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X