Foto:

– Det har vært kjempevanskelig for kvinnelige rappere å få samme plass som mennene

– DET VAR INGEN som fortalte meg at jeg kunne ta over verden eller deler av verden, deler av et samfunn, ha en plass i en industri, uten å måtte bli fiklet med, sier Linda Pira. – At det kunne være slik: «Jeg, Linda Pira: kvinne, mor og rapper». For Linda Marie Pira Giraldo har de to siste årene vært hektiske. 28-åringen ga ut sin første EP Matriarken i 2013, og i 2014 har hun vunnet to viktige priser, en for Årets Nykommer på Grammisgallaen, som er svenskenes svar på Spellemannsprisen, samt en Award Award for Årets Liveopptreden. I tillegg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X