Ultimafestivalen slipper fullstendig festivalprogram!

Da Ultimafestivalen i fjor ble nominert til og vant NATT&DAG-prisen i kategorien «Årets lokale arrangør» skrev vi at «Ultima har blitt tjueto år gammel, men er langt mer voksen, intellektuell og kvalitetsbevisst enn de fleste andre på samme alder. Festivalen har til gangs vist at det er en av de mest pålitelige institusjonene og premissleverandørene for underskogen av det som rører seg på siden av hitlistene.» Den påstanden står ved lag i år også. Nåja, du tenker kanskje vi er inhabile og driver med skamløs selvpromotering, men resten av årets festivalprogram er altså så sterkt at høylytte anbefalinger er på sin plass uansett. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X