Ultimafestivalen slipper fullstendig festivalprogram!

Da Ultimafestivalen i fjor ble nominert til og vant NATT&DAG-prisen i kategorien «Årets lokale arrangør» skrev vi at «Ultima har blitt tjueto år gammel, men er langt mer voksen, intellektuell og kvalitetsbevisst enn de fleste andre på samme alder. Festivalen har til gangs vist at det er en av de mest pålitelige institusjonene og premissleverandørene for underskogen av det som rører seg på siden av hitlistene.» Den påstanden står ved lag i år også. Nåja, du tenker kanskje vi er inhabile og driver med skamløs selvpromotering, men resten av årets festivalprogram er altså så sterkt at høylytte anbefalinger er på sin plass uansett. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.