Smelter kvinnehjerter med kriminelt vakre øyne

I likhet med flere andre amerikanske politidistrikter, har Stockton Police Department i Nord-California for vane å legge ut mugshots av senere tids arrestasjoner på sin Facebook-side. Dette var også tilfellet for Jeremy Meeks, en 30 år gammel og tidligere domfelt kriminell, som denne uken ble arrestert for ulovlig besittelse av skytevåpen.

Men der politiets mugshots som regel mottar noen få likes og kommentarer av typen «good job» og «Lock him up and throw away the key!», har Meeks på sin side fått en helt annen reaksjon. I skreven stund har bildet nemlig blitt likt over hele 35.000 ganger, delt videre av 3700 Facebook-brukere, og mottatt over 11.000 kommentarer fra kvinner som har latt seg fortrylle av badboyens isblå øyne.

Et lite utdrag fra kommentarfeltet:

«Dam he sexy!!!»

«The Boi is Phine! lol Maybe he will land a modeling contract out of this one…»

«DaaaayyyyyyyYUM!!!!!»

«Why is he not making thousands modeling somewhere! What a shame!!!»

«Luv it! I’ve been back to this pic like 10x today already..»

«Wow let me love you when you get out»

«Would have looked great as an SOA character!»

«Sexiest mug shot I’ve seen»

«PEN PALS!!!!»

«Fine as wine! They should’ve been arrested him for looking that good.»

«If this is wrong, I don’t want to be right.»

«He would still get work with the tattoos. Just needs the right agent and agency.»

 

Meeks blir for tiden holdt mot kausjon på hele 900.000 dollar i San Joaquin County Jail, hvor USA Today møtte opp for å finne ut hva hovedpersonen selv synes om den massive «tørsten» som har oppstått rundt bildet av ham:

X