Motemåneden: Crazy motedivaer og kåte modellmammaer

NATT&DAG gir deg den beste moteunderholdningen fra mai.

b
a

Månedens tyv: MinMote henter «inspirasjon» fra Mathallen og «fornyer» seg med logo som er «meget» lik.

minMote-logo mathallen

Månedens Rudjord: «Jaja, får vel smi mens jernet er varmt» tenkte Vanessa Rudjord og publiserte en litt (for) lang sak om venninnen Jenny Skavlans bikinikolleksjon, som tilfeldigvis eies av mannen til en annen venninne. Kjersti Løken tok ikke spøken, og klaget Rudjord og Costume inn for PFU.

pfu

faksimile: minmote.no

Månedens bryllup: Kimye foreviget kjærligheten til liveopptreden fra Lana Del Rey, kledd i bryllsupklær fra Riccardo Tisci.

Månedens fashioncougar: Den nylig separerte tobarnsmoren Adriana Lima forlot en fuktig Cannes-fest med Justin Bieber (!) etter litt diskret klining. Det er den andre Victoria’s Secret-modellen Bieber kan krysse av på «to-do»-lista (hehe) – i fjor vinter ble han fersket med Barbara Palvin.

lima

Månedens prisvinner: Britiske Thomas Tait vant LVMHs «young fashion designer award» og får med det uvurderlig støtte fra luksuskonglomeratet (0g 2,5 mill). Briten har gjort lynkarriere på Tait-e og arkitektoniske silhuetter.

Screen-shot-2014-05-28-at-1.14.27-PM-800x4702

Månedens kleskrise: Rihanna er allerede tom for klesprøver fra høstsesongen og føler seg nok ganske usikker på hvor veien går videre. Men som RiRi selv sier: «You’ll never be stylish if you don’t take risks» – på tide å tenke kreativt! Her er det åpenbart lærdom å hente fra andre folkekjære artister, f.eks Lady Gaga og Miley Cyrus.

riri

faksimile: telegraph.co.uk

Månedens ville og gale diva: Mariah «Cray-rey» tok t-banen til en gallamiddag (inspirert av en viss annen ydmyk kjendis?). Men solbrillene beholdt hun på – litt stjernefaktor må da være lov!

mariah

faksimile: seher.no

Månedens rumpeglipp: Britiske tabloider raser mot hertuginne Kate Middleton etter en uheldig rumpeglipp og nektet å trykke bildene. Klassisk «Duchess-mess». Heldigvis finnes de på tyske bild.de. Nice ;-)

duchess

faksimile: bild.de

Månedens «gammel stjerne, ny drakt»: Kjenner du frua igjen? Det er ikke bare fotballspillere som bytter drakt – nå får også fruene «rocke» løs og vise frem sider av seg selv du aldri har sett før.

fotballfrue

faksimile: side2.no

Og helt til slutt en sak vi glemte i forrige oppsummering:

(april)-månedens mensen: At den «lille røde» er den nye «lille sorte» er det måneder siden minmote fortalte, men det finnes grenser. Grensen går f.eks ved bruken av ordet «mensentruse».

minmensenmote

faksimile: minmote.no