Motemåneden: Crazy motedivaer og kåte modellmammaer

Månedens tyv: MinMote henter «inspirasjon» fra Mathallen og «fornyer» seg med logo som er «meget» lik. Månedens Rudjord: «Jaja, får vel smi mens jernet er varmt» tenkte Vanessa Rudjord og publiserte en litt (for) lang sak om venninnen Jenny Skavlans bikinikolleksjon, som tilfeldigvis eies av mannen til en annen venninne. Kjersti Løken tok ikke spøken, og klaget Rudjord og Costume inn for PFU. faksimile: minmote.no Månedens bryllup: Kimye foreviget kjærligheten til liveopptreden fra Lana Del Rey, kledd i bryllsupklær fra Riccardo Tisci. Månedens fashioncougar: Den nylig separerte tobarnsmoren Adriana Lima forlot en fuktig Cannes-fest med Justin Bieber (!) etter litt diskret klining. Det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X