Motemåneden: Crazy motedivaer og kåte modellmammaer

Månedens tyv: MinMote henter «inspirasjon» fra Mathallen og «fornyer» seg med logo som er «meget» lik. Månedens Rudjord: «Jaja, får vel smi mens jernet er varmt» tenkte Vanessa Rudjord og publiserte en litt (for) lang sak om venninnen Jenny Skavlans bikinikolleksjon, som tilfeldigvis eies av mannen til en annen venninne. Kjersti Løken tok ikke spøken, og klaget Rudjord og Costume inn for PFU. faksimile: minmote.no Månedens bryllup: Kimye foreviget kjærligheten til liveopptreden fra Lana Del Rey, kledd i bryllsupklær fra Riccardo Tisci. Månedens fashioncougar: Den nylig separerte tobarnsmoren Adriana Lima forlot en fuktig Cannes-fest med Justin Bieber (!) etter litt diskret klining. Det er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.