– Forandret alt jeg visste og følte om rap

«Lowkey»-aktuelle Arif guider oss gjennom sine favorittlåter av og med Juvenile.

b
a

Det har vært litt stille fra Arif siden fjorårets kritikerroste EP-utgivelse Aldri & Alltid, men i helgen dukket den populære Oslo-rapperen opp på radaren igjen med denne snasne hyllesten til det gamle Hot Boys-medlemmet Juvenile.

I anledning den nye låta – som blant annet spiller på Juve-klassikeren «Back That Azz Up» – fikk vi BAWS-sjefen til å guide oss gjennom sine favorittøyeblikk av og med den legendariske New Orleans-rapperen. Og for å si det sånn, her er det mye godbiter fra Cash Money Records sin magiske storhetstid!

Juvenile – «Ha!»
New Orleans. Magnolia Projects. 1998. Refrenget er faktisk første del av tredjeverset fra Juveniles første singel for Cash Money Records – «Solja Rags» En av de beste låtene fra Cash Money!

Big Tymers feat Lil’ Wayne, Turk & Juvenile – «#1 Stunna»
En av mine favorittbeats fra Mannie Fresh. Fantastisk refreng! Jeg husker jeg lastet ned videoen fra Kazaa. Juvenile gjør ikke så mye på låta, men jeg liker den «back and forth»-greia han har med Wayne. «Baby, give me the keys, give me the G’z, give me the weed, give me the Mack 10». Haha, priceless! S/o til homie Mo! Han vet hva som skjer!

Hot Boys – «We On Fire»
Første låta jeg hørte alle medlemmene på en låt. Forandret alt jeg visste og følte om rap. Videoen er så corny at den blir legendarisk!

Juvenile – «Back That Azz Up»
Awesome fra start til slutt! Tidløse greier!

Juvenile – «Sett It Off»
Åpningslinja er nesten like bra som Mystikal sin på «Shake Ya Ass», som forøvrig er tidenes åpningslinje uansett sjanger!

Juvenile – «In My Life»
Kombinasjonen mellom Juvenile og Mannie Fresh på sitt best. Samme med «I Got That Fire», bouncy  hele veien.