– Forandret alt jeg visste og følte om rap

Det har vært litt stille fra Arif siden fjorårets kritikerroste EP-utgivelse Aldri & Alltid, men i helgen dukket den populære Oslo-rapperen opp på radaren igjen med denne snasne hyllesten til det gamle Hot Boys-medlemmet Juvenile. I anledning den nye låta - som blant annet spiller på Juve-klassikeren "Back That Azz Up" - fikk vi BAWS-sjefen til å guide oss gjennom sine favorittøyeblikk av og med den legendariske New Orleans-rapperen. Og for å si det sånn, her er det mye godbiter fra Cash Money Records sin magiske storhetstid! Juvenile - "Ha!" New Orleans. Magnolia Projects. 1998. Refrenget er faktisk første del […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.