– Forandret alt jeg visste og følte om rap

Det har vært litt stille fra Arif siden fjorårets kritikerroste EP-utgivelse Aldri & Alltid, men i helgen dukket den populære Oslo-rapperen opp på radaren igjen med denne snasne hyllesten til det gamle Hot Boys-medlemmet Juvenile. I anledning den nye låta - som blant annet spiller på Juve-klassikeren "Back That Azz Up" - fikk vi BAWS-sjefen til å guide oss gjennom sine favorittøyeblikk av og med den legendariske New Orleans-rapperen. Og for å si det sånn, her er det mye godbiter fra Cash Money Records sin magiske storhetstid! Juvenile - "Ha!" New Orleans. Magnolia Projects. 1998. Refrenget er faktisk første del […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X