Alternativ drinkguide: Kos deg med en Mother Russia eller brød-øl i sommer

Det finnes et hav av uprøvde drinker. Hvorfor drikke vanlig øl når du kan drikke en Mother Russia, eller øl brygget på brød? Hva med en Trøndersk campari? Shandy En klassiker nedover på kontinentet. Bland favorittølen din med yndlingsbrusen din, og skyll ned. Er du avholds kan du nyte din Rock Shandy uten bekymringer. Drinken er også kjent under navnet Radler i Tyskland. Ingredienser: Øl Sitronbrus/cola/ingefærøl Monaco En hver turist med dårlige språkkunnskaper kan lett gå i Monaco-fella på tur i Frankrike. Er man lei Kronenberg og Carlsberg, er det lett å se litt lengre ned på drinkmenyen og oppdage […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X