NFL krever 98 millioner kroner for denne fingeren

Å opptre under NFL sin årlige Super Bowl-kamp er blant de absolutte høydepunktene man kan oppleve som musiker, men har i gjengjeld vist seg å være en like stor risiko for artister som ikke holder seg til de amerikanske fotballpampenes fisefine image. Bare spør Janet Jackson og nå senest M.I.A., som har befunnet seg i kikkertsiktet til ligaens hisige advokater helt siden hun viste langefingeren og valgte å ikke sensurere "I don't give a shit" under Madonnas Super Bowl-pauseshow for to år siden. Den "obskøne" gesten resulterte i en haug med klager fra pripne amerikanere, og et søksmål på 1, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X