– Dans har gjennom historien blitt sett på som en hjernedød kunstform

Marco Berrettini begynte sin karriere som diskodanser. Nå gjester han Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box med danseforestillingen Ifeel2, hvor han har hentet inspirasjon fra psykoanalytikeren Carl Jung og den tyske filosofen Peter Sloterdijk. Hvordan forklarer han overgangen fra en av de mest overfladiske danseformene til det å koreografere teoritung konseptuell dans? – Jeg gjorde det såpass bra på skolen at jeg fikk lov til å “hoppe over” to år. Det betydde at jeg var to år yngre enn de på mitt klassetrinn.  Da jeg fylte fjorten ble dette et problem fordi jeg var for ung til å få lov […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.