– Dans har gjennom historien blitt sett på som en hjernedød kunstform

Marco Berrettini begynte sin karriere som diskodanser. Nå gjester han Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box med danseforestillingen Ifeel2, hvor han har hentet inspirasjon fra psykoanalytikeren Carl Jung og den tyske filosofen Peter Sloterdijk. Hvordan forklarer han overgangen fra en av de mest overfladiske danseformene til det å koreografere teoritung konseptuell dans? – Jeg gjorde det såpass bra på skolen at jeg fikk lov til å “hoppe over” to år. Det betydde at jeg var to år yngre enn de på mitt klassetrinn.  Da jeg fylte fjorten ble dette et problem fordi jeg var for ung til å få lov […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X