En ny og barskere versjon av det tradisjonelle Duck Face er på trappene.

Trend-alarm: Gay Duck Face

En ny og barskere versjon av det tradisjonelle Duck Face er på trappene. Selv om lite slår Kardashians monotone øyne som så vidt synes bak en oppblåst kjempekjeft, er det alltid rom for forbedringer. De som frekventerer homse-sjekkeappene har skjønt dette for lengst. Fenomenet er ganske nytt, og oppstod etter sigende på homse-sjekkeappen Scruff. Dette i følge en kilde som velger å være anonym, og bare vil omtales som en "in-house ScruffANALytiker" Selvfølgelig er du ikke fan av Duck Face, men selvfølgelig har både du og bestemora di prøvd det, både én og flere ganger. Du er født med evnen til å blåse […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X