En ny og barskere versjon av det tradisjonelle Duck Face er på trappene.

Trend-alarm: Gay Duck Face

En ny og barskere versjon av det tradisjonelle Duck Face er på trappene. Selv om lite slår Kardashians monotone øyne som så vidt synes bak en oppblåst kjempekjeft, er det alltid rom for forbedringer. De som frekventerer homse-sjekkeappene har skjønt dette for lengst. Fenomenet er ganske nytt, og oppstod etter sigende på homse-sjekkeappen Scruff. Dette i følge en kilde som velger å være anonym, og bare vil omtales som en «in-house ScruffANALytiker» Selvfølgelig er du ikke fan av Duck Face, men selvfølgelig har både du og bestemora di prøvd det, både én og flere ganger. Du er født med evnen til å blåse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.