Burial skrinlegger mystisk image med skamløs selfie

Etter å ha vært en av svært få artister som har sverget til (relativ) anonymitet - uten å bruke det som en innbringende gimmick - var det denne helgen for alvor slutt på mystikken rundt den britiske produsenten Burial. Via nettsiden til plateselskapet Hyperdub, la William Bevan som han egentlig heter, nemlig ut noe så "anti-Burialsk" som en selfie av seg selv, i tillegg til følgende brev til sine fans: Hi this is Will, I just want to say thank you to anyone out there who liked my burial tunes & supported me over the years. its really appreciated. Massive […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X