Foto: Christian Belgaux

Oldways Hardcore: På Scooter-konsert i Drammen

Se bildeserie nederst i saken Parkeringsplassen utenfor Drammenshallen, fredag 14. februar: Hvor er alle sammen? Dørene skulle ha åpnet for en halvtime siden, men vi står alene i tåka. Det totale fraværet av det vi så for oss skulle være horder av drammensere på nostalgitripp er mildt sagt bekymringsverdig. Skal Tysklands mest suksessfulle gruppe GJENNOM TIDENE tilbringe fredagskvelden i en by de aldri har hørt om, foran oss og noen kids som egentlig skulle på innebandytrening i hallen? Før vi satt oss på toget fra Oslo så vi på youtube-klipp fra da Scooter åpnet “20 Years of Hardcore”-turneen foran 20.000 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X