Foto: Christian Belgaux

Oldways Hardcore: På Scooter-konsert i Drammen

Se bildeserie nederst i saken Parkeringsplassen utenfor Drammenshallen, fredag 14. februar: Hvor er alle sammen? Dørene skulle ha åpnet for en halvtime siden, men vi står alene i tåka. Det totale fraværet av det vi så for oss skulle være horder av drammensere på nostalgitripp er mildt sagt bekymringsverdig. Skal Tysklands mest suksessfulle gruppe GJENNOM TIDENE tilbringe fredagskvelden i en by de aldri har hørt om, foran oss og noen kids som egentlig skulle på innebandytrening i hallen? Før vi satt oss på toget fra Oslo så vi på youtube-klipp fra da Scooter åpnet “20 Years of Hardcore”-turneen foran 20.000 […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.