Ny trend: Skjeggtransplantasjon

I løpet av kort tid har fullskjegget blitt den nye full-sleeven blant hipstere fra Silver Lake til Williamsburg, og som en konsekvens håver amerikanske leger nå inn store summer på landets motebevisste, men tynnskjeggete menn. Enkelte betaler så mye som 50.000 kroner for å sikre seg det ettertraktede beviset på viril og tøff manndom. - Enten du snakker om Brooklyn-hipsteren eller reklamedirektøren, så er in-looken helt klart å ha ansiktshår nå, forteller plastisk kirurg Dr. Jeffrey Epstein i et intervju med Dnainfo.com. Tidligere gjorde Epstein en håndfull slike inngrep hvert år, men ligger nå på tre skjeggimplantater hver uke. En […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.