George Costanza tilbake på NRK?

Til sommeren er det 25 (!) år siden pilotepisoden av Seinfeld gikk på TV. Programmet om ingenting har vært det såreste savnet i TV-historien - ikke finnes det på Netflix, ikke har noen av karakterene gjort noe spesielt nevneverdig i etterkant (Larry David SEFF et unntak), og Super Bowl-reunionen var kanskje det kleineste vi har sett noen gang :( Så hvorfor bruker vi ikke TV-lisensen på noe viktig? Om vi kan kjøpe ut Silvio Dante fra Sopranos må vi jo ha råd til Costanza også? HVA FAEN NRK? Hva med dere TV2? Bruke millioner på OL når Costanza går ledig? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X