Februars beste film-happenings

31. januar vil gå inn i historiebøkene som en av tidenes kinopremieredager med Norges-premiere på tre så forskjellige  filmer som 12 Years a Slave, The Wolf of Wall Street og Søvngjengeren. Allikevel ser det ut til at februar kan toppe januar på filmfronten. Her er fem høydepunkter. Her Spike Jonze er tilbake, og i følge de som har fått sett filmen, bedre enn noen sinne. Filmen handler om den ensom Theodore (Joaquin Phoenix) som mot slutten av sin egen skillsmisseprosess bestemmer for å kjøpe verdens første operativsystem med følelser. Systemet heter Samantha, og Theodore blir fort forelsket. Filmen har premiere på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X