Foto:

Her er årets beste lokalarrangører i Trondheim

Versus   En tennismatch der alt er lov. Slik beskrev kunstnerne Rashid Akim og Ståle Gerhardsen utstillingen Versus. Over en lengre periode sendte gutta illustrasjoner frem og tilbake til hverandre, før de endelig bestemte seg for å stille ut alt sammen og koke opp en skikkelig fest for anledningen. I Trondheim gikk det hele ned på Bakklandet Sløyd, akkompagnert av musikk signert DJ Juri Gargarin og hjemmebrygga øl signert Gerhardsen. En inkluderende affære, både for publikum som kom for kunsten og for publikum som kom for hygge, brygg og god musikk. Popludium – en musikalsk unntakstilstand Sa du konsert i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X