Foto:

Her er årets beste lokalarrangører i Trondheim

Versus   En tennismatch der alt er lov. Slik beskrev kunstnerne Rashid Akim og Ståle Gerhardsen utstillingen Versus. Over en lengre periode sendte gutta illustrasjoner frem og tilbake til hverandre, før de endelig bestemte seg for å stille ut alt sammen og koke opp en skikkelig fest for anledningen. I Trondheim gikk det hele ned på Bakklandet Sløyd, akkompagnert av musikk signert DJ Juri Gargarin og hjemmebrygga øl signert Gerhardsen. En inkluderende affære, både for publikum som kom for kunsten og for publikum som kom for hygge, brygg og god musikk. Popludium – en musikalsk unntakstilstand Sa du konsert i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.