Disse skal spille på Osloprisen!

*PSST! Du kan fortsatt stemme på de du mener er de aller beste i landet!* Osloprisen er NATT&DAGs årlige kåring av byens viktigste, mest bemerkelsesverdige og dedikerte meningsbærere og kulturaktører fra året som har vært. Den 7. februar 2014 skal de beste fra 2013 feires. De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene skal opp på scenen for å hedres. I tillegg utdeles den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro og uunnværlig tjeneste. I fjor fylte NATT&DAG Rockefeller til randen med over 1500 gjester, åtte konserter og to klubblokaler. I […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.