Foto: supermamman.blogg.no

Blowjob om morran? Kjør debatt

Supermamman Jenny gikk i går hardt ut mot kvinner (hennes kjære venninner) som klager fordi mannen deres har lyst på en blowjob. Kan det værra sååå ille?

Videre skriver hun at hun faktisk synes at en mann kan kreve en blowjob, ihvertfall med jevne mellomrom.

 Jeg anser meg ikke som noen antifeminist, men jeg synes ofte likestillings-maset går for langt. Jeg er stolt av å være kvinne og heeelt annerledes enn en mann. Jeg synes menn kan ta seg av mannfolk-arbeid og kvinner hus og hjem. Ser jo at det til tider kan være mer praktisk å snu om litt, men sånn i det store og det hele synes jeg at tradisjonelle kjønnsroller er det beste. Menn skal være fysisk sterkere og mer dominante enn kvinner. Det er slik vi er laget fra naturens side, og godt er det!

Dette er altså bare Jennys mening, men hva synes vi a? Hvor mange blowjobs kan en mann kreve, og med hvor jevne mellomrom?
Er blowjobs kjipt, plikt eller kos? Hva vil du helst gjøre; skifte dekk og ødelegge neglene, eller donere en blowjob? Har vi endelig fått en norsk Anna Anka? TRENGER vi en norsk Anna Anka? Hvor mange realityprogrammer kommer vi til å se Supermamman Jenny i etter dette?

Kjør debatt:

X