Foto: Redaksjonen

Smil & Gift møter Abu og Tara Lina

Abu: Vi har ikke tid. Vi er opptatt med å tenke på halal-mat og omskjæring. Smilet Du skrev akkurat “Jeg har det veldig jævlig” og “Jeg hater Abu” på facebook, Tara Lina. Har produksjonen brutt sammen? Tara Lina: Faen, ass. Jeg blir facerapa konstant! Det går faktisk ganske bra. Gift Men premieren har blitt utsatt. Det er aldri et godt tegn. Abu: Det begynner å komme seg. I starten … Vel, det er selvfølgelig litt vanskelig å starte opp et helt nytt program med et helt nytt konsept. Vi har laget noen episoder vi er veldig fornøyd med. Smilet La […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X