Overhørt-kalender #6: Voldsom kameltå

I overhørtkalenderens sjette luke finner vi et svulmende akademikerunderliv.  Vi har lenge spurt oss hva som gjemmer seg bak riksmålsdronningens notoriske sideskill. Har noen noensinne sett hele pannen hennes? Skjuler luggen en skjemmende føflekk? Et grusomt arr? Har den tilsynelatende søte og uskyldige forfatterinnen en swastika tatovert i pannen? Nuvel, mer gravende journalistikk om det når vi får pressestøtte. Nå vil vi bare fortelle deg at hun sies å ha “en voldsom camel toe”. Hint hint. Det er ingen av disse:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X