Foto:

Julenedtur for Blood Orange ;(

Han står bak et av årets beste album, men 2013 endte på alt annet enn en positiv måte for Devonté “Dev” Hynes, også kjent som Blood Orange. Natt til tirsdag mistet den kritikerroste artisten/produsenten nemlig store deler av sine eiendeler (inludert mye uferdig muskkk) og klump i halsen-tragisk nok også sin lille hunden Cupid i en brann. Moren til Hynes kjæreste og musikalske samarbeidspartner, Samantha Urbani har laget en GoFoundMe-side for å hjelpe paret med å komme seg på beina igjen etter tragedien. Du kan klikke deg inn via denne linken for å gi en donasjon.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X