Oberzan – Om 400 år kan det være at Schwarzeneggers Predator er klassisk kunst

Oberzans nyeste forestilling, Tell Me Love is Real, handler om å forsøke å finne meningen med livet etter et selvmordsforsøk. Men hvorfor velger han å inkludere skikkelser som Sylvester Stallone, Jean Claude Van Damme og Whitney Houston i sine arbeider? Kan populærkulturen lære oss noe om livet og døden? – Vår venn Albert Camus sa at det bare finnes ett virkelig filosofisk spørsmål: skal vi skal begå selvmord eller ikke. Jeg skiller ikke mellom populærkultur og klassisk kultur. Når en fugl er sliten bryr hun se ikke om hun hviler på en telefonledning eller greinen på et tre. Det at jeg trekker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X