Når ord blir handling

Hva har London-opprørene og Beethoven-operaen Fidelio til felles?LONDON, 2011. En ung mann sitter i profil mot kamera. Hettendekker nesten hele ansiktet sånn at bare konturene av haken, nesen og pannen ersynlig. Stemmen er rolig, men inntrengende når han sier: “Frihet er det mestdyrebare noen kan ta fra deg”.Scenen er hentet fradokumentarfilmen Riots Reframed av Fahim Alam. Den handler om opprørene i London for to år siden oghar pussig nok en del å gjøre med det denne saken egentlig skal handle om,nemlig oppsetningen av Beethoven-operaen Fideliopå Bergen Nasjonale Opera. For når makthaverne ikkesympatiserer med opprørerne, men, som i London-tilfellet, var selve […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X