Når ord blir handling

Hva har London-opprørene og Beethoven-operaen Fidelio til felles?LONDON, 2011. En ung mann sitter i profil mot kamera. Hettendekker nesten hele ansiktet sånn at bare konturene av haken, nesen og pannen ersynlig. Stemmen er rolig, men inntrengende når han sier: “Frihet er det mestdyrebare noen kan ta fra deg”.Scenen er hentet fradokumentarfilmen Riots Reframed av Fahim Alam. Den handler om opprørene i London for to år siden oghar pussig nok en del å gjøre med det denne saken egentlig skal handle om,nemlig oppsetningen av Beethoven-operaen Fideliopå Bergen Nasjonale Opera. For når makthaverne ikkesympatiserer med opprørerne, men, som i London-tilfellet, var selve […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.