Heimeøl og italotrance. Side Brok er tilbake!

b
a

Då Side Brok kom krypande ned frå Mørekysten med debutplata Høge Brelle for eit godt tiår sidan lot ikkje reaksjonane vente på seg. Nokre meinte det ikkje var rap, andre stemte fram “1,2,3, fyre” på svisj for eit utal mobilkroner. No er dei aktuelle med det nye albumet H.O.V.D.E.B.Y.G.D.A.

Sidan oppstarten har dei sluppe tre plater og fem mixtapes, unnskuld, kassettar, med eit stadig ekspanderande ensemble. Dei har turnert med fullt band, og det lovar dei å gjere igjen. Men på fjerdeplata er det tilbake til grunnfjellet: Runar Gudnason (Sjef R og Torstein Hyl III) og Bård Aasen Lødemel (Skatebård) i heimestudio, med ymse innslag frå bl.a. bygdegangsteren Sirkel Sag. Dessutan har dei stole frå Ane Brun, men det tykte ho var greitt.

Det har gitt ei svært variert plate, som spenner frå old school hiphop via kveding til italotrance. Noko for einkvar smak her altså. Sjekk ut plata på spotify her, og lær å lage heimeølet som har inspirert dei i musikkvideoen under.