Et frigjørende freakshow

REGISSØR KJERSTI HORN har en skjelettsykdom.Hun rekker ikke opp til øverste hylle når hun handler, men hun liker ikke åspørre om hjelp.–Jeg designer livet mitt slik at det ikke skal synes at jeg har et problem, sierhun.“Det er en fare for at det blir et slags freakshow, men den sjansen får vi ta!”Samtidigtror hun at det å ha en funksjonshemning har gjort henne til en over-achiever. Hun gjør ting som mangeser på som halsbrekkende.Hennesnyeste prosjekt, en iscenesettelse av P.O Enquists Styrtet Engel, er eteksempel på det. Romanen handler om det monstrøse, om vanskapte mennesker ogødelagte sjeler. Horn har valgt å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X