Provokasjonens dilemma

Hvor mye lakrissnøre er det plass til i den fitta da?SEPTEMBER VARMÅNEDEN for Teaterhuset Avant Gardens scenekunstfestival Bastard, som for øvrig stakk av med NATT&DAGs pris forTrondheims beste scenekunst i 2012. Om årets festival kan forsvare denne tittelenfår bli enn annen diskusjon, men vi skal i alle fall by på et aldri så liteetterord. Vi skal ta for oss en av yndlingsbeskjeftigelsene til mange nypressedekunstnerspirer så vel som gamle travere, nemlig provokasjon. I navnet “Bastard”ligger et ønske om å få slippe merkelapper, i å eksperimentere, men detassosierer også til noe utenforstående, uønsket og urent. Det kan gjerne blibrukt som skjellsord […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.