Provokasjonens dilemma

Hvor mye lakrissnøre er det plass til i den fitta da?SEPTEMBER VARMÅNEDEN for Teaterhuset Avant Gardens scenekunstfestival Bastard, som for øvrig stakk av med NATT&DAGs pris forTrondheims beste scenekunst i 2012. Om årets festival kan forsvare denne tittelenfår bli enn annen diskusjon, men vi skal i alle fall by på et aldri så liteetterord. Vi skal ta for oss en av yndlingsbeskjeftigelsene til mange nypressedekunstnerspirer så vel som gamle travere, nemlig provokasjon. I navnet “Bastard”ligger et ønske om å få slippe merkelapper, i å eksperimentere, men detassosierer også til noe utenforstående, uønsket og urent. Det kan gjerne blibrukt som skjellsord […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X