En midsommernatt forbi

Hva vi tilfører stykket? Ingenting!DET RASLET I BUSKENE i en litenbakgård på Bakklandet i sommer. Oberon, Titania, alvene og atenerne, og ikkeminst djevelen Puck, har lokket til seg utsolgte forestillinger i år igjen. Detvar så mange triste tryner som ikke fikk billett til “En medtsåmmårnatts drøm”i fjor, at Rabarbrateateret så seg nødt til å sette opp stykket én gang til.Men nå er det stopp. På ordentlig.NATT&DAG møter regissør Øyvind Brandtzæg i hjemmet han deler medMadeleine Nilsen, en katt, en hund og to åtte uker gamle babyer. – Rabarbrateateret startet med at vi var en gjeng somhadde lite å gjøre en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X