Øyaonsdagen oppsummert: NM i totebag

Øyafestivalen 2013 åpner med lite fanfare. Som vanlig har frivillige med bakgrunn fra tegning, form og farge på videregående fått utfolde seg fritt og økologisk på brua over til middelalderparken. Inne på festivalområdet er den eneste markante forskjellen at Oslos it-institusjon Mathallen har markert sitt revir kraftig, med både fiskesjappe og, vel, mathall, i tillegg til at Øya selv har laget en liten bod hvor du kan se (i 3D!) hvordan det vil arte seg når festivalen flytter til Tøyen. En broket potpurri av norske acts har fått den utakknemlige oppgaven det er å åpne hele festivalen. Mikhael Paskalev, Cold […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X