Memento mor di

Naughty Dog – utviklaren somhar gitt oss både i pose og sekk: Pungdyret Crash Bandicootog den blærete Indiana Jones-aspiranten Uncharted – stårbak videospelet The Last of Us (PS3),eit av dei tredjepersons action-adventure-spela som eksisterer for åminne oss om at det finst plenty med farar som trugar vårteksistensgrunnlag. Dette er – ved sida av å mate mareritta dineslik at du kan vakne i ein pøl av di eiga, kalde sveitte ogkontemplere ditt undermedvitne sin appropriasjon av monstrøsemetaforar for å opplyse ditt ego om alt du gjer galt i livet ditt –eit av føremåla horror-sjangeren tener, og når ikkjezombie-liknande sjuklingar á la […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X