Djevelens Læregutt

Når opera fungerer er det for Stefan Herheim et fantastisk spetakkel som samler, favner og griper et stort fellesskap i nuet. Når det ikke fungerer er det derimot det kjedeligste og dummeste som finnes.Herheim er en av operaverdenes mest beryktede regissører. Herheim forarger tradisjonstro operatilhengere som anklager ham for den alvorligste forbrytelser av dem alle: respektløs håndtering av høyt elskede klassikere. En eldre herremann med en forkjærlighet for barmfagre sopraner, fortalte meg en gang at Herheim var “djevelens læregutt”. Det virket som en urimelig påstand, selv om det å stå i ledtog med djevelen kanskje ville forklart hvorfor Herheim er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X