Vinn billetter: Motorpsycho på Rockefeller

I den ferskeste utgaven av Natt&Dag som du finner ute på gata nå, trillet vi en femmer for Motorpsychos nye album Still Life With Eggplant, og anmelderen hevdet albumet står som “et skoleeksempel på hvordan store musikere driver fram det beste i hverandre framfor å slå i hjel hverandres uttrykk”. Nyutgivelsen feires med slippfest på Rockefeller fredag 12. april. Vil du ha billett til deg og en venn? Svar på følgende: Hva heter den hvite og grønne grønnsaken på coveret til Still Life With Eggplant? (Den nederst til høyre). Send svaret og navnet ditt til konkurranse@nattogdag.no, merk e-posten “Motorpsycho”.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X