Ukas Kortfilm: The Centrifuge Brain Project

Hvilken effekt har fornøyelsesparken på de små grå?“Everything is on hold whileyou’re being centrifuged.”Sent på 70-tallet ble det iFlorida bevilget midler til forskning på hvordan apparatene i barnehagen påvirket læringen til fremtidens arbeidstakere. Etter kort tid ble prosjektet utvidettil også å omfatte voksne. Det ble bevilget ytterligere midler, denne gangenfra fornøyelsesparkene, som kastet mangfoldige dollars etter de hvite frakkenedersom apparatene de utviklet trakk flere besøkende. Med stadig mer ekstremeinnretninger søkte forskerne svar på om nettopp fornøyelsesparkenkunne være løsningen for å fri mennesket fra dets mentale begrensninger.NB! Se filmen nå, spoilere kommer!embed:http://www.youtube.com/watch?v=RVeHxUVkW4wEn begavelse innen VFX gir ikkeautomatisk tilgang på regitømmene, selv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X