Ukas Kortfilm: The Centrifuge Brain Project

Hvilken effekt har fornøyelsesparken på de små grå?“Everything is on hold whileyou’re being centrifuged.”Sent på 70-tallet ble det iFlorida bevilget midler til forskning på hvordan apparatene i barnehagen påvirket læringen til fremtidens arbeidstakere. Etter kort tid ble prosjektet utvidettil også å omfatte voksne. Det ble bevilget ytterligere midler, denne gangenfra fornøyelsesparkene, som kastet mangfoldige dollars etter de hvite frakkenedersom apparatene de utviklet trakk flere besøkende. Med stadig mer ekstremeinnretninger søkte forskerne svar på om nettopp fornøyelsesparkenkunne være løsningen for å fri mennesket fra dets mentale begrensninger.NB! Se filmen nå, spoilere kommer!embed:http://www.youtube.com/watch?v=RVeHxUVkW4wEn begavelse innen VFX gir ikkeautomatisk tilgang på regitømmene, selv […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.