Uanstendig tolkningsforslag

Ein av Holy Motorssine styrkar er den elastiske opninga filmen tilbyr for personlegtolking. Eg skal med denne skarve teksten syne eit døme på korleisfilmen kan lesast som eit rammeverk sjåaren kan projisere sine eignepersonlege usikkerheiter og/eller interesser inn i, via denstuttvakse rollefiguren Oscar og hans (respektive rollefigurar sitt)jag etter ego-verifikasjon gjennom utstrekt bruk av fallossymbolikk.Det startar med ei metallisk augmentering av fingeren, som brukasttil å fingre i låseholet for å dirke opp døra inn til detsubliminale. Som tidlegare ymta skal eg no peike med min eteriskekroppsdel på mengda av falliske symbol som manifesterer seg somprominente delar av alle filmen sine […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.