Oneida på Blå

Mars er vanligvis en ganske stille måned på konsertfronten,ettersom de fleste fortsatt henter seg inn etter By:larm-uka, men heldigvis girdet rom for en god del mindre og spennende navn, og Blå har en hel haug av demdenne måneden. Alltid uforutsigbare Oneida er et av de vanskeligste bandene derute å sjangerkategorisere – ordet sært er vel det mest dekkende, men Blå heverde blander psykedelia, kraut, elektronika, noiserock og minimalisme, og vi ertilbøyelige til å være enige i det. Deres Each One Teach One album fra 2002 varen musikalsk åpenbaring for undertegnede da han fikk albumet i hånden 16 årgammel på platebutikken […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X